Mijn favorieten

Ringspoorzone

Ringspoorzone
In de Ringspoorzone gebeurt veel de komende jaren. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, het Rembrandtpark, het openbaar vervoer, de Sloterplas, het Sloterpark en de A10, is het een aantrekkelijk gebied om te wonen. Er komen veel nieuwe woningen bij in de Ringspoorzone West. De woonlasten van de nieuwe woningen zijn relatief laag, wat ze aantrekkelijk maakt voor starters, jongeren, studenten en jonge gezinnen.
 
Nieuw West makelaardij heeft in de Ringspoorzone voor een groot aantal  (her)ontwikkel locaties, projectontwikkelaars en coöperaties geadviseerd over het te ontwikkelen product, prijsadvies afgegeven, doelgroepen bepaald en/of het eindproduct verkocht of verhuurd. 
 
Voorbeelden hiervan zijn New Kit, De Bos en Lommerweg en Scala. New Kit is een markante woonwoontoren in de Kolenkit buurt met 58 appartementen naast Station De Vlughtlaan aan de Bos en Lommerweg en won de Nieuwbouwprijs 2009.
Scala is een mooi complex ontworpen door FARO architecten, gelegen aan de Leeuwendalersweg. De projecten liggen in het gebied waar De Nijs project ontwikkeling in 2016 van start zal gaan met de ontwikkeling van ca 250 vrije sector huurwoningen ‘Rhapsody’ geheten.

De adviezen die wij de laatste jaren hebben gegeven voor projecten gelegen in of nabij de Ringspoorzone zijn: Het Delflandplein 150 gerenoveerde appartementen, Vlaardingenlaan 1.200 appartementen, Postjesweg 60 appartementen en 80 eengezinswoningen, Marius Bauerstraat 70 woningen, Jan Tooropstraat 56 appartementen, De Nachtwachtlaan 400 huurwoningen. Gemini 176 appartementen, Leuke Buurt 40 eengezinswoningen en 36 appartementen.
 
Onder Projecten Portfolio op deze site, vindt u meer specifieke informatie over een groot aantal van bovenstaande projecten.