Mijn favorieten

Onze medewerkers

Nieuw West Makelaardij B.V.

Hans Huijg
Hans Huijg
NVM makelaar RMT/RT
weet altijd de juiste sfeer te creëren. Als adviseur van nieuwbouwprojecten is hij nauw betrokken bij diverse ontwikkelingen. Betrouwbaarheid en inlevingsvermogen zijn belangrijk. Hij probeert altijd creatieve oplossingen te bedenken, daarbij maakt het niets uit of het om een flat of een villa gaat.
Sybrand Folkersma
Sybrand Folkersma
Vastgoed adviseur KRMT
komt oorspronkelijk uit de bedrijfsmakelaardij. Door zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid en vooral enthousiasme, is Sybrand de man die je aan je zijde wil hebben bij het aan- of verkopen van een huis.
Joyce Florindo Duarte
Joyce Florindo Duarte
Vastgoed adviseur
een echte knokker. Zowel in werk als privé. Veel passie en doorzettingsvermogen, dat maakt Joyce tot een volwaardige professional. Dat gecombineerd met een luisterend oor maakt dat ze wensen goed weet te vertalen naar de praktijk en ervoor gaat.
Chanel van den Broek
Chanel van den Broek
Commercieel medewerker binnendienst
de perfecte gastvrouw van ons kantoor die de mensen graag op hun gemak stelt en hen van goede informatie voorziet. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij en vindt elke dag nog steeds een nieuwe uitdaging. In haar vrije tijd geniet ze van leuke dingen doen met haar gezin en onderneemt ze graag leuke trips met vriendinnen.
Romy Tokkie
Romy Tokkie
een professionele en ontspannen collega, die je als klant graag aan de telefoon wil hebben. Ze loopt graag op de zaken vooruit en begrijpt waar het over gaat. Ze is thuis in allerlei branches. Met haar veelzijdige ervaring en nieuwsgierigheid lukt Romy (vrijwel) alles.
Sandra ten Napel
Sandra ten Napel
Commercieel medewerker binnendienst
is vaak het eerste warme contact bij Nieuw West Makelaardij. Als front office professional weet Sandra als geen ander welk contact bij welke medewerker hoort. De handen uit de mouwen, een brede glimlach en elke komma op de juiste plek, dat is Sandra.