Mijn favorieten

Slotermeer

Slotermeer, gelegen in de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam, is gebouwd in de jaren ‘50 en ’60 van de vorige eeuw. De wijk ontleent haar naar aan het Slootermeer, dat vroeger in de omgeving lag. In deze buurt vindt men veel eengezinswoningen en appartementen uit de jaren tachtig. Slotermeer staat volop in de aandacht van het gemeentebestuur. In 2005 is begonnen met vernieuwing, renovatie en uitbreiding van schoolgebouwen, woningen, maatschappelijke voorzieningen en openbare ruimte. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 2025. Met deze vernieuwde basisscholen, middelbaar onderwijs, winkels, restaurants en sportfaciliteiten op loop- en fietsafstand is Slotermeer een prettige wijk om te wonen.


Bereikbaarheid Slotermeer
Slotermeer heeft een gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen (A10). Zowel op de fiets als middels bus en tram is het centrum van Amsterdam goed te bereiken. 


Projecten van Nieuw West Makelaardij
Nieuw West Makelaardij kent deze wijk als geen ander. Als specialist in Nieuw West weten we wat er te koop is in Slotermeer. Meer informatie of het woningaanbod bekijken? Neem contact met ons op!

 

Sfeer impressie