Mijn favorieten

U heeft uw droomhuis gevonden!Je wilt een huis kopen in Amsterdam. Hoe zorg je ervoor dat je in deze overspannen woningmarkt jouw droomhuis koopt tegen een goede prijs? Nieuw West Makelaardij, onze naam zegt het al, kent Amsterdam Nieuw-West als haar broekzak. We weten wat een realistische huizenprijs is, welke voorwaarden een voorsprong opleveren en zijn als eerste op de hoogte van buitenkansen. Tel daar een slimme aankoopstrategie bij op en je weet dat je goed zit.

 
 

STAP 1 ORRIËNTEREN

In een eerste gesprek bespreken we jouw woonwensen.

Na het gesprek begint de zoektocht naar jouw droomwoning. Goed om te weten: wij werken op basis van no-cure-no-pay.

 

STAP 2 ZOEKEN


Heb jij jouw droomhuis in het vizier?

Tijdens de bezichtiging bekijken we de bouwkundige staat van de woning, bepalen we de marktwaarde en voorzien we jou van advies. Wil je een tweede keer bezichtigen? Wij zijn er.

 
 

STAP 3 BIEDEN


Geen woningzoekende is hetzelfde.

Dat geldt ook voor woningen. Daarom zijn onze aankoopstrategieën altijd uniek. We houden andere belangstellenden nauwlettend in de gaten, we proeven hoeveel onderhandelingsruimte er is en voeren -natuurlijk continu in overleg met jou- de onderhandelingen.
 
 

STAP 4 EN DAN

Wordt het bod geaccepteerd?

Gefeliciteerd!


NWM controleert de door de verkopende partij verstrekte koopovereenkomst en begeleid je bij de eindinspectie en overdracht van de woning.

 
 


Als marktleider in Nieuw-West weten we wat er speelt. Kies je voor ons kantoor, dan kies je voor een partij met vakkennis, ruime ervaring en een even professioneel als integer team. Bovendien kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in Nieuw-West en onze kennis van dit stadsdeel.