Mijn favorieten

Uw huis of bedrijfspand laten taxeren volgens de NHG en NWWI-normen?


Bij Nieuw West Makelaardij bent u aan het goede adres. Wij taxeren uw onroerend goed. Onroerend goed kent vele waardes zoals; onderhandse verkoopwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde, waarde in het economisch verkeer enzovoort. Nieuw West Makelaardij is thuis in alle soorten taxaties en taxeert objectief, realistisch en tegen een scherp tarief.


NWWI-taxaties
Ons kantoor is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Ook daarom worden wij voor het uitvoeren van woningtaxaties ingeschakeld voor een groot aantal Nederlandse financiële instellingen.

Waarom een taxatie laten uitvoeren?
Voor verschillende partijen is het in diverse processen belangrijk om te beschikken over een realistisch waardeoordeel. Dit waardeoordeel wordt opgesteld door een deskundig makelaar. Nieuw West Makelaardij is een NVM-kantoor dat deze (NWWI) taxaties veel en uitgebreid uitvoert. Wij kunnen een taxatierapport opmaken met daarin een taxatiewaarde voor uw bijvoorbeeld de totstandkoming van uw; hypotheek, boedelverdeling bij echtscheiding, bedrijfsovername, fiscale aangelegenheden, successie aangifte, planschade, minnelijke waardering, onroerende zaakbelasting enzovoort.

Beoordelingspunten tijdens een taxatie
We spreken hierbij over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten, zoals wij kennen:

* Stand, ligging en marktsituatie
* Bouwaard en constructie
* Staat van onderhoud
* Bestemming
* Alle ons bekende waardebepalende factoren


NVM-taxateur, een beëdigd taxateur
Nieuw West Makelaardij is een deskundige die als gecertificeerd makelaar/taxateur een deskundig (NWWI) taxatierapport opmaakt. Onze brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem als voortreffelijke informatiebron zijn daarnaast de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie.

Voor informatie of het geven van een taxatieopdracht kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij helpen u direct verder.